Jdi na obsah Jdi na menu

Můj profesní životopis

14. 1. 2013

kopie---jmj_5727.jpg

V r. 1975 jsem ukončila studium v oboru "zubní laborant" na SZŠ Alšovo nábřeží v Praze.

Nastoupila jsem jako zubní technik do špičkové zubní laboratoře v Mladé Boleslavi ve Škodovce, pod vedením V. Roštejnského.

Po přestěhování a  po mateřské dovolené se mým pracovištěm stala laboratoř MUDr. Novotné a Horákové v Havlíčkově Brodě na Kalinově nábřeží.

V roce 2001 jsem dokončila pomaturitní specializační studium v oboru Snímatelné náhrady, v roce 2004 v oboru Fixní náhrady - na NCO NZO v Brně.

Na počátku roku 2000 jsem vybudovala se svými nejbližšími soukromou laboratoř ve stejné budově v suterénu. Zde se rozjela spolupráce se třemi, později i více lékaři. Přibyly i laborantky, jejich odchody na mateřskou dovolenou, a proškolování nových zubních techniků.

A jak se tak technici rozrostli a nemohli se vejít, stal se hned na začátku roku 2005 zázrak v podobě nových a prosluněných prostor ve třetím patře téže budovy. Zde máme velice příznivé podmínky pro naši technicko-uměleckou práci.

Svoji laboratoř stále modernizuji, abychom byli špičkovým pracovištěm, všichni se proškolujeme v nejnovějších technologiích, komunikuji ráda s lékaři a pacienty, kterým se snažím vyjít vstříc. 

Moje motto: LÁSKA K PRÁCI + ŠIKOVNÉ RUCE + MODERNÍ A PŘESNÁ TECHNOLOGIE = SPOKOJENÝ LÉKAŘ I PACIENT

Marie